Вести из Власотинца

Стаменковић: Одговорни смо пред грађанима и зато морамо да их чујемо...

У галерији Културног центра на Нешићевом кеју 26. септембра Општински одбор Српске напредне странке у Власотинцу прославио је своју крсну славу Свету Петку. Свечаности су присуствовали многобројни чланови и симпатизери напредњака, као и коалициони партнери, представници политичких партија, јавног и друштвеног живота власотиначке општине.
Резање славског колача обавио је старешина власотиначке цркве јереј Горан Димитријевић.

Овогодишњи домаћин славе Братислав Петровић је истакао да је Српска напредна странка и данас, као и претходних година најјача странка на политичкој сцени Србије.
“Са својим коалиционим партнерима и у Власотинцу се трудимо да допринесемо развоју општине у свим областима друштвеног живота”, рекао је Братислав Петровић.

Потом се присутнима обратио Зоран Стаменковић, потпредседник Општинског одбора Српске напредне странке Власотинца. Он се захвалио свима који су дошли да заједно прославе славу и истакао да је на напредњацима велика одговорност, како за развој Србије, тако и за развој Власотинца.

“Одговорни смо пред грађанима и зато морамо да их чујемо, да упознамо проблеме који их муче и да заједно тражимо решења. Проблеми за нас морају бити изазови за које морамо на најбоље начине тражити и налазити решења. Српска напредна странка као стожер локалне власти учиниће све да општина Власотинце у наредном периоду, у наредним годинама иде у правцу развоја. То ће нам управо омогућити економски развој. Наш циљ је бржи развој Власотинца и стварање лепшег места за све“, казао је, између осталог, Зоран Стаменковић.

Овогодишњи домаћин славе Братислав Петровић славски колач је предао будућем домаћину славе Светиславу Петровићу.