Чланице Форума жена ОО СНС осудиле насиље над женама

Чланице Форума жена Општинског одбора Српске напредне странке Власотинце на данас одржаној конференцији за медије осудиле су насиље над женама.

Осудиле су нападе и понижења лепшег пола, посебно прозивајући начин на који се глумац Сергеј Трифуновић обратио новинарки листа Српски телеграф. Тај начин комуникације је увреда за сваку жену, за њену породицу, за друштво у целини.

„Форум жена ОО СНС Власотинце осуђује такав начин обраћања било коме. То је насиље које својим понашањем пропагирају Сергеј Трифуновић, Ђилас, Јеремић, Обрадовић и други предводници Савеза за Србију“, рекла је председница Форума жена Александра Краинчанић, и додала:

„Желимо да живимо у земљи у којој можете слободно да обављате свој посао, да мислите другачије, а да не будете због тога жртва насиља или дискриминације. Овим окупљањем желимо да поручимо да смо и ми жене, да имамо породице и да не одобравамо насиље над женама било које врсте, неважно са чије стране долази. Ако свако од нас поправи себе, верујем да ћемо моћи да поправљамо друштво у целини“.